El Mundial de Trail se ha iniciat amb una ceremonia multitudinaria en Castelló

1402

Una espectacular cerimònia protagonitzada pels millors valors de la província de Castelló ha inaugurat esta vesprada en la capital de la Plana la programació amb motiu del Campionat del Món de Trail com a part de Castelló Escenari Esportiu. La desfilada inaugural amb l’animació de la companyia vila-realense Xarxa Teatre ha sigut una autèntica celebració en les centre de Castelló amb la desfilada dels 400 esportistes i les seues 49 seleccions fins a arribar a la plaça Major on ha conclòs l’acte, comptant com a banderers als alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva de Penyeta Roja.

Allí, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha assegurat que “el somni s’ha convertit en realitat, Espanya és seu per primera vegada d’este Campionat del Món i la muntanya triada ha sigut la nostra: Penyagolosa”. Així, Moliner ha agraït a tots, organitzadors, ajuntaments, corredors, voluntaris i veïns “por contribuir a este èxit de tota una terra. Moltes gràcies per ajudar-nos a sumar noves oportunitats als nostres pobles. Moltes gràcies per ser protagonistes d’un gran repte que marcarà una fita en la història d’este país i d’esta provincia”.

Les llums, la música i el teatre de carrer de Xarxa Teatre han acompanyat els esportistes i mostrant amb un un espectacle cultural els valors i principals fites culturals que definixen la província de Castelló. Cal assenyalar que la cerimònia ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la banda de música de Sant Joan de Moró, els gegants de la gorgera del Rei Barbut amb la seua representació de la mitologia fundacional de Castelló, la banda de música d’Atzeneta i la banda de música infantil del conservatori de Sant Josep de Calasancio.

Més de 58.000 reproduccions del vídeo oficial

El vídeo promocional del Campionat del Món de Trail realitzat per la Diputació de Castelló està tenint una excel·lent acollida i ja registra més de 58.000 visualitzacions. El protagonisme a la parell dels esportistes castellonencs amb l’espectacular recorregut de la Penyagolosa Trails ha encimbellat a esta peça audiovisual viralizándose a través de les xarxes socials. Poc més de dos minuts de duració que amb els eixos de #OrgulldeCS i #CSEscenarioDeportivo anima a la província a tornar a fer història el 12 de maig.

Retransmissió via streaming de les carreres

D’acord amb la importància d’esta competició històrica per a Castelló Escenari Esportiu, la Diputació retransmetrà via streaming en la seua pàgina web i a través de Xarxes Socials també el desenrotllament de les proves, començant esta part més esportiva amb una connexió demà a amb l’eixida de la CSP a les 0:00 hores. La retransmissió continuarà el dissabte abans de l’eixida del Campionat del Món a les 6:00 hores i continuarà amb diversos punts del recorregut fins a l’arribada de corredors i la cerimònia de les flors del Campionat del Món previst a les 17:00 hores en Sant Joan de Penyagolosa.

Compartir