El II Congrés del Comerç de Castelló buscarà millorar les ventes al xicotet comerç de la ciutat

1111

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica que dirigeix Patricia Puerta, inaugura avui la segona edició del Congrés de Foment del Comerç sota el lema “Estratègies per a potenciar el retail”. La primera jornada del congrés començarà aquesta vesprada amb xarrades i tallers que versen sobre la importància del factor humà en el comerç o l’evolució cap a nou tipus de negocis.

L’activitat estavella de la vesprada serà el taller ‘Vendre és fàcil si saps com’, el qual té com a objectius “aprendre a preguntar i a obtenir informació de valor, generar connexió i influència mitjançant l’exercici de diferents rols, així com conèixer un model senzill i humà de negociació comercial”, tal com explica la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

L’edil destaca que aquest congrés “es converteix per segon any en un fòrum de debat sobre el comerç minorista, els seus reptes i oportunitats és important per al comerç de la nostra ciutat”. Patricia Puerta ha agraït la col·laboració de la Generalitat, la Cambra de Comerç, el Consell de Càmeres, a l’AFIC i a la Universitat Jaume I així com la presència del director general de Comerç i Consum, Natxo Costa.

A més, el congrés es converteix en un espai on els comerciants, empresaris, tècnics d’institucions i directius comercials a nivell nacional poden intercanviar experiències que aporten respostes davant els canvis que afronta un sector tan essencial com és el comerç de proximitat en les nostres ciutats.

Les jornades continuen matí amb xarrades i tallers conduïts per professionals en les seues àrees com Igone Castillo, Celestino Martínez o Marta Castellanos i, per a concloure, s’organitzarà la taula redona “Estratègies per a potenciar el retail: casos d’èxit del comerç local”, en la qual s’abordaran els aspectes comercials actuals des d’una perspectiva multidisciplinària.

Compartir