El hall de la Diputació de Castelló organitza una exposició del patrimoni provincial

844

La Diputació se suma a la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural amb una exposició que recorre el ric patrimoni provincial des de les seues distintes perspectives i que fa de Castelló un territori únic. Així, a través d’atractives imatges amb panells explicatius, donen bona mostra de la riquesa natural, històrica i de diverses tradicions que conformen un territori únic. El president de la Diputació, Javier Moliner ha inaugurat la mostra “El patrimoni ens definix, ens unix, ens fa créixer. Castelló, molt per mostrar”, un autèntic recorregut per tots els elements que conformen el llegat de patrimoni cultural de la província des de tots els seus vessants, patrimoni artístic, immoble, oral, immaterial i natural, entre altres.

Serà una mostra itinerant per la província

L’exposició s’ha inaugurat en el hall del Palau Provincial, on romandrà exposada fins al dia 13 de maig. Però a partir d’eixe moment l’exposició recorrerà diferents municipis de la província amb l’objectiu que els ciutadans de Castelló siguen els primers a sentir-se orgullosos del patrimoni de la seua província i celebrar també l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, des de tots els punts de la nostra geografia provincial.

La Diputació de Castelló, des de l’oficina d’informació europea ‘Europe Direct Castellón’, ha volgut centrar la seua labor de difusió de l’activitat de la Unió Europea, en esta primera part de l’any en la celebració en este 2018 de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, per a la qual cosa, s’ha organitzat esta exposició i una jornada tècnica que tindrà lloc el pròxim 9 de maig.

Compartir