El Fórum Europa rebrà hui dilluns a l’alcadessa de Castelló

1056

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, intervé aquest dilluns, 12 de febrer, en el Fórum Europa Tribuna Mediterrània, que se celebra en l’hotel Astoria de València, a les 9 hores. En la seua intervenció, Marco realitzarà un balanç de les polítiques de progrés desenvolupades en l’Ajuntament des de 2015 i exposarà els principals projectes que el Govern municipal impulsarà fins al final del mandat. La presentació serà a càrrec de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

El Fórum Europa és la tribuna política de referència a Espanya. Des del començament de les seues activitats, han passat per aquest fòrum de debat els representants de les principals institucions públiques, titulars de les altes institucions de l’Estat espanyol i de la Unió Europea, representants dels partits polítics i de les organitzacions de la societat civil, així com primers dirigents d’àmbit internacional.

El format d’aquesta tribuna és el d’un desdejuni informatiu, híbrid entre una conferència i una roda de premsa, amb assistència de representants de la política, associacionisme, sindicats, patronals, empreses i periodistes.

Compartir