El Formigues Festival fica a la venda abonaments en preu reduït fins que s’esgoten

1639

El Formigues Festival anuncia el llançament dels primers bons per a les famílies que vullguen assistir a l’edició d’enguany, amb preus reduïts per a estos primers compradors. Es tracta d’abonaments d’adults per als dos dies del festival amb un preu de 15 euros i per a xiquets a partir de 3 anys a un cost de 10 euros. Els menors d’esta edat pagaran 3 euros, ja que també compten amb zona específica per a ells i un bon nombre d’activitats pensades perquè disfruten també del Festival.

A més, l’organització del Formigues Festival pensa també en les famílies nombroses, així que ha preparat un abonament especial per a família nombrosa amb un preu de 45 euros, perquè tots els membres de la família puguen disfrutar junts de les activitats programades els dies 12 i 13 de maig, que se celebra enguany el festival familiar. Quan acaben els bons d’este llançament especial, hi haurà una altra oferta especial, a partir del 15 de febrer, a 17, 12 i 4 euros. Finalment, el preu pujarà fins als 20 euros per als adults, 15 per l’abonament infantil i 5 euros el dels xiquets menors de tres anys, per la qual cosa és una bona idea adquirir el bo de manera anticipada.

L’any passat el Formigues Festival va rebre a més de 7.500 persones, que van disfrutar de les propostes d’este festival, diferent d’altres que se celebren en la ciutat de Benicàssim, ja que es tracta de quelcom pensat per a un públic familiar. Enguany s’ha convocat també el II Concurs de Bandes i Solistes, destinat a músics i grups de xiquets i xiquetes entre els 5 i els 16 anys, que han d’enviar les seues propostes musicals entre l’1 a l’11 de febrer. D’estes mostres es triaran dos guanyadors, que actuaràn en l’escenari del festival.

Pots comprar les entrades des de la pàgina web del Festival