El film ‘12.701. Un any de rècord’ s’estrenarà en Ocine Estepark dijous que ve

3527

‘12.701. Un any de rècord’, la pel·lícula documental sobre l’ascens a Segona B produïda pel CD Castelló i la productora castellonenca *MiCrea Film *Projects, ja coneix la data i lloc de la seua posada de llarg. Serà just dins d’una setmana: dijous que ve 25 de juliol en el Ocine Premium del Centre Comercial i d’Oci Estepark.
El CD Castelló ha preparat una gran festa per a fer d’aquesta sessió ‘premiere’ un dia inoblidable. Per a això, l’entitat albinegra reunirà en una de les sales del nou i exclusiu cinema de la capital de la Plana als herois de l’ascens, directiva, autoritats, patrocinadors, mitjans de comunicació i altres convidats de luxe a gaudir de la primera projecció d’aquest film que promet ser un testimoniatge inoblidable d’una data que ja s’ha gravat a foc en el cor de tots els ‘orelluts’.
Després de l’estrena, l’afició podrà aconseguir una còpia de la pel·lícula documental a través d’El Periódico Mediterraneo, podent tindre un inoblidable record d’aquest film que reuneix imatges inèdites que encara no hi ha eixit a la llum d’aquell 24 de juny de 2018, i tot això comptat en primera persona pels herois de l’ascens, que seran els protagonistes d’aquest curtmetratge amb declaracions exclusives que revelen informació de tot el que va passar en aqueix vestuari en aquesta assenyalada data.

Compartir