El dijous s’aprobarà el pressupost d’Alacant, una vegada descartades les al·legacions de l’oposició

1018

L’Ajuntament d’Alacant ha celebrat este matí la Comissió d’Hisenda, presidida per l’edil socialista, Sofía Morales, en la que s’ha informat sobre les al·legacions presentades tant al Pressupost de 2018 com a la Plantilla de Personal, que han sigut desestimades seguint els informes tècnics, amb 15 vots a favor dels grups municipals PSOE, Guanyar, Compreels meus i el regidor no adscrit, Fernando Sepulcre i l’oposició de Partit Popular i Ciutadans.

El projecte pressupostari municipal serà elevat per a la seua aprovació definitivament al pròxim Ple que tindrà lloc este dijous, 29 de març, i entrarà en vigor amb la publicació en el Butlletí Oficial de la Província.

L’edil d’Hisenda, Sofía Morales, ha recordat que “gracies a estos pressupostos podrem impulsar tots els projectes previstos per mitjà de les inversions que estaven fins ara retingudes perquè treballàvem amb un pressupost prorrogat i tindrem la possibilitat de començar a dur a terme amb inversions sostenibles”.

Els Pressupostos Municipals de 2018 s’han exposat al públic per un termini de 15 dies hàbils, des del 22 de febrer al 14 de març, registrant un total de 22 escrits d’al·legacions. Des d’Hisenda informen que en torn obert de paraula també s’ha abordat el prec presentat per Guanyar Alacant sobre l’ordenança reguladora del preu públic per la rehabilitació de vivendes i locals particulars en els mòduls 250 vivendes de ‘Ciudad Elegida’.

En este sentit, Morales ha explicat que “els tècnics es troben treballant en esta qüestió, que és complexa perquè implica a l’Ajuntament, Conselleria i veïns, però esperen tindre-ho resolt en abril”.

Compartir