El Dia Nacional del Camping pren protagonisme a Peniscola

1376

Peníscola ha acollit una nova edició del Dia Nacional del Càmping amb la celebració de la jornada de portes obertes d’un dels establiments d’este tipus en el municipi, el Càmping Ferrer.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha visitat este migdia als campistes i ha valorat com ‘ejemplar’ esta activitat. A més, ha recordat que el comportament de l’ocupació turística en els càmpings de la localitat, que sumen més de 3000 places, suposa una ocupació important també fora de la temporada alta.

En tota la província de Castelló, hi ha una trentena de càmpings federats i Peníscola concentra, pràcticament, el 25% del total d’esta oferta, una opció que suposa, a nivell nacional, el segon tipus d’allotjament vacacional, després dels hotelers, per volum de pernoctacions, per davant dels apartaments turístics.

El perfil del campista, tal com ha comentat Martínez, “ocupa un espectre molt ampli ja que comprén des de jóvens que viatgen amb botiga, fins a famílies que ho fan en autocaravanes” quelcom que ha valorat com “molt interessant per a qualsevol destinació turística, ja que este tipus de turista no ha descendit en els últims anys, sinó que seguix augmentat cada temporada”.

Compartir