El Consorci Provincial de Bombers crearà una borsa de treball

1230

El Consorci Provincial de Bombers està duent a terme el seu procés selectiu per a cobrir les vacants actuals i conformar una borsa de treball que done cobertura a les necessitats futures de plantilla fins a la convocatòria de noves oposicions. Es tracta d’un pas més per a reforçar el servei d’atenció d’emergències als 134 municipis de la província que formen part del mateix.

El diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha explicat que “esta setmana s’ha iniciat la segona fase del procés selectiu que estem duent a terme amb tal de continuar millorant l’excel·lent servici que els nostres efectius presten als castellonencs davant de qualsevol emergència”.

En eixe sentit, les proves que s’han desenvolupat per 200 opositors esta setmana han sigut el test psicotècnic i l’entrevista personal. Prèviament ja s’havia dut a terme la fase de les proves físiques. Una primera part del procés selectiu que va consistir en la realització de proves de natació en piscina, salt de longitud, llançament de baló, carrera i pujada de corda. Dels 377 inscrits,van ser 210 opositors els que van superar la fase física i s’està a l’espera de conéixer els resultats de la fase del psicotècnic i l’entrevista que han realitzat els 200 opositors mencionats anteriorment.

Cal assenyalar que els opositors que superen la fase del test psicotècnic tindran per davant la següent fase corresponent a les proves teòriques de coneixement del programa.