El Consell Escolar Municipal acorda mantindre com a no lectiva la setmana de les festes de la Magdalena

2431

Representants dels centres, de les famílies i del personal docent han participat de la decisió mitjançant aquest òrgan

El Consell Escolar de Castelló s’ha reunit aquesta vesprada de forma extraordinària i ha acordat mantenir com a no lectiva la setmana de les festes de la Magdalena. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit la reunió amb la comunitat educativa, junt amb el regidor d’Educació en l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita.

Tal com estava previst, el consistori oferirà activitats no lectives durant la setmana de les festes fundacionals. “Des de la regidoria havíem previst tots els escenari i hi havia previstes d’activitats lúdiques a tots els centres per facilitar la conciliació familiar durant aquests dies”, ha apuntat l’edil d’Educació.

Cal recordar que el Consell Escolar Municipal és un òrgan consultiu i que la qüestió sobre la setmana de Magdalena s’abordarà igualment en el si de la Junta de Govern Local.

Aquesta és la tercera vegada que el Consell Escolar debat aquest assumpte. En les dues ocasions anteriors, l’òrgan va acordar mantindre les vacances per la festivitat de la Magdalena. Per aquest motiu, des d’Educació es van programar activitats no lectives per tal de facilitar la conciliació familiar. En eixe sentit, en les dues ocasions prèvies a aquesta reunió del Consell, s’ha comptat amb l’aval dels inspectors educatius, un vistiplau amb què també compta l’actual proposta.

Cal destacar que, durant la crisi sanitària provocada per la Covid-19, les administracions implicades en l’educació ha pres mesures en l’àmbit educatiu atenent a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Compartir