El Consell del Sexenni prepara la celebració de la gran festa de Morella

1435

El Consell del Sexenni es va reunir anit al Salo de Plens de l’ajuntament de Morella per a seguir amb les tasques de coordinació i organització del 54 Sexenni. D’aquesta manera, tots els organismes implicats en aquesta festa van participar per a posar en comú els actes de tots els dies d’aquesta festa. Així, els i les representants de tots els gremis van exposar les activitats de cada dia.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va destacar ”la importància de la coordinació entre els diferents organismes per a organitzar els actes i les tasques de preparació, neteja i aparcaments per a aquestos dies que ve molta gent a la ciutat”. A més, l’edil ha comentat que “a partir de la memòria del Sexenni anterior volem millorar alguns serveis i evitar alguns problemes que vam tindre. Finalment, Rhamsés ha comentat que “tots els morellans i morellanes estem treballant de valent per a preparar el Sexenni, de manera que les danses han començat a assetjar i els veïns i veïnes treballen de valent per a decorar els carrers”.

I Jornada dels Territoris Vicentins
Avui s’ha celebrat la I Jornada dels Territoris Vicentins a Morella amb conferències a la Sala del Justícia i una visita guiada a la ciutat. D’aquesta manera, Mosen Josep Alanyà i Xavier Catalán Aznar han participat en les ponències sobre Sant Vicent Ferrer.

Compartir