El comerç tradicional del cèntric carrer Gambo se promociona a través de’Benidorm fet a mà’

1136

La campanya de promoció del comerç tradicional ‘Benidorm fet a mà’, organitzada per les regidories de Comerç i Ocupació, en col·laboració amb els alumnes de primer curs del grau de Màrqueting i Publicitat de l’IES Pere Maria Orts i Bosch, ha traslladat les seues cambres a un de les zones més emblemàtiques i comercials de la ciutat: el carrer Gambo.

Les regidores de Comerç, Ana Pellicer, i Ocupació i Desenrotllament Local, Mª Jesús Pinto, han acompanyat els estudiants Vicent Pajarón i Aaron Gómez durant les gravacions i han testat l’opinió dels comerciants respecte a la campanya i la col·laboració que pot prestar l’Ajuntament per al seu desenrotllament.

Ana Pellicer ha recordat que, des de la rehabilitació del carrer en 2008, la zona ha guanyat “en afluencia” en nombre de vianants que “circulant des del centre cap a la zona del Rincón”. L’última actuació municipal en Gambo, a l’octubre de 2016, va suposar en el condicionament dels escocells amb pavimiento de cautxú reciclatge i l’eliminació de barreres arquitectòniques. A això, Ana Pellicer, ha sumat “la recent peatonalización de Pérez Llorca”, el carrer paral·lel, i la futura rehabilitació de l’Avinguda del Mediterrani “el que suposarà l’increment de vianants i, en definitiva, la conversió del centre de Benidorm en una “ciudad de compres”.

Per la seua banda, Mª Jesús Pinto, s’ha mostrat convençuda de que la peatonalización revertirà en la fidelització dels clients i que “l’augment de l’activitat” gràcies a les millores urbanístiques realitzades per l’Ajuntament comportaran “un augment en l’empleament” perquè “quant els comerços funcionen, generen més llocs de treball”.

Per la seua banda, Mª Jesús Pinto, s’ha mostrat convençuda de que la peatonalización revertirà en la fidelització dels clients i que el “augment de l’activitat” gràcies a les millores urbanístiques realitzades per l’Ajuntament comportaran “un augment en l’empleo” perquè “quant els comerços funcionen, generen més llocs de treball”.

A més de Specsavers, este matí s’han gravat els espots de Boston Confecciones i ‘Lo Bordamos’. La setmana pròxima, les cambres de ‘Benidorm fet a mà’ es desplaçaran l’Avinguda de Jaume I. Els establiments interessats a participar poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través de l’adreça electrònica: comercio@benidorm.org.

Compartir