El Club de Regates d’Alacant continua en l’elit del rem després de les proves d’Alacant

2288

El Real Club de Regates d’Alacant (RCRA) resisteix en l’elit nacional del rem després de la celebració, durant el cap de setmana, del Campionat d’Espanya de Rem de mar, les diverses sèries del qual s’han competit en aigües de la badia i en el qual han pres part un total de 592 esportistes.

Aquesta vesprada de diumenge s’han desenvolupat les últimes mànegues del campionat, com les que han enfrontat als esportistes sèniors absoluts, tant masculí com femení.

“Alacant es manté entre els millors clubs tant d’Espanya com a nivell internacional pels seus excel·lents atletes com per la seua nodrida pedrera”, ha manifestat un portaveu del RCRA durant les últimes evolucions de la competició.

Un total de 39 clubs de Rem de mar de tota Espanya -*Getxo, Sant Sebastià, Sevilla, Vigo, Barcelona, Torrevella, El Campello, Calp o Alacant entre ells- han disputat amb les seues embarcacions les nombroses proves que han conformat el campionat, des de primera hora del dissabte. Alacant ha aconseguit diverses medalles d’or, entre elles, en les proves de sèniors absoluts 4 amb timoner, veterans masculins individual i en quatre amb timoner, entre altres.

El regidor d’Esports d’Alacant, José Luis Berenguer, el departament dels quals ha col·laborat per a la bona evolució del campionat, s’ha entrevistat amb la presidenta de la Real Federació Espanyola de Rem, Asunción Loriente, durant l’evolució d’algunes de les mànegues.

El regidor i la presidenta han dialogat amb l’objectiu d’accelerar l’obtenció de permisos de les diverses administracions a l’hora d’organitzar proves o campionats, davant la celebració dels quals cal acudir a àrees de medi ambient, costes, administració local, conselleries de la Generalitat, etc, un procés que requereix mesos de tràmits

L’Ajuntament d’Alacant s’ha alineat cooperant al costat del RCRA en aquesta trobada nacional de rem de mar, una especialitat que s’espera que siga considerada olímpica després de Tòquio 2020.

Compartir