El Cine de València Turisme aproparà les millors pel·licules a 18 platges valencianes

1602

El Patronat de Turisme de València projecta 36 nits de cinema en 18 platges valencianes del 3 de juliol al 31 d’agost a través del seu ja tradicional programa estival “Cine a les platges”.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha mostrat la seua satisfacció perquè “aquest programa brinda una oportunitat fantàstica per a promocionar el nostre territori a nous públics”. “El nostre objectiu és proporcionar una activitat lúdica i familiar que anem a completar amb activitats per als més xicotets i amb una tourist truck que donarà informació sobre les múltiples experiències turístiques que es poden gaudir en les nostres comarques durant tot l’any”, ha apuntat.

Durant dos mesos, la marca turística del Patronat, “València Turisme” reforça l’oferta d’oci en la costa valenciana aportant així un valor afegit a 18 destinacions turístiques del litoral: La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’En Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Xeraco, Oliva, El Puig de Santa Maria i Sagunt.

La cartellera de “Cine als platges” inclou la projecció de “Gru 3. Mi villano favorito”, “Capitán calzoncillos: su primer peliculón”, “Bebé Jefazo”, “¡Canta!”, “La vida de Calabacín”, “La ciudad de las estrellas: La, La, Land”, “Batman: La Lego película”, “Trolls”, “Cigüeñas” i “Kubo y las dos cuerdas mágicas”.

Aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projecta pel·lícules a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Els espectadors poden portar-se la seua pròpia cadira o una tovallola per a asseure’s en l’arena i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores.

En totes les sessions es promocionaran els atractius valencians a través del vídeo de València Turisme “València: la vida espera”, premiat recentment en el Festival Internacional Terres 2018en la modalitat “Health and Wellness Tourism”. El curt promocional es projectarà abans de cada pel·lícula.

Novetat: activitats complementàries per als més xicotets

Com a novetat, enguany també es realitzaran tallers infantils i activitats d’animació per als més xicotets i es posarà a la disposició dels turistes i dels visitants un punt mòbil d’informació turística, pròxim a la zona de projecció, per a promocionar les experiències turístiques que ofereix el territori valencià, no solament a l’estiu, sinó durant tot l’any.

Compartir