El Centre Doctor Esquerdo acollirà de manera provisional als alumnes del col·legi El Somni en Alacant

696

L’Ajuntament d’Alacant recolza el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament, que autoritza la instal·lació provisional del Col·legi d’Educació Especial “El Somni” en el Centre Doctor Esquerdo.

En la Junta de govern i amb caràcter d’urgència, l’edil d’Educació, Mari Carmen d’Espanya, ha presentat l’esborrany del document, que també ha sigut aprovat per Diputació.

La regidor ha assegurat que “per part de l’Ajuntament i la pròpia Diputació s’han agilitat els tràmits el màxim possible, entenent que el 10 de setembre els alumnes de ‘El Somni’ han d’entrar en les instal·lacions per a començar el curs amb total normalitat”.

La responsable municipal d’Educació ha lamentat la gestió de l’anterior equip de govern local: “Ells van adquirir el compromís de revertir l’ús d’un Centre de Majors en Sant Gabriel, amb la condició de condicionar l’edifici del CEFIRE, cosa que no van fer. Es van quedar a mig camí”.

La regidora, no obstant això, ha felicitat les administracions que han fet possible l’acord: “La col·laboració ha sigut màxima. Enteníem la prioritat, la urgència i les necessitats d’aquests xiquets. Ara està tot en mans de la Conselleria, que ha de posar data i hora per a la signatura del conveni”.

Compartir