El CD Castellón promou un preu de 10 euros per a les aficions visitants per a millorar la presencia d’aficionats al camp

921

El CD Castelló comunica que posarà en pràctica una nova política de preus en els partits de lliga regular per a les entrades de l’afició visitant.

Aquesta nova política consisteix que el CD Castelló tractarà d’arribar a un acord amb els equips rivals perquè la seua afició pague un preu de 10 euros per les entrades de lliga en la zona visitant de l’estadi albinegro, sempre que els aficionats del CD Castelló abonen per la seua entrada aquest mateix preu en el camp rival. Aquesta nova política s’implantarà a partir de la trobada davant el Vila-real B en Castalia.

Referent a aquesta nova mesura aprovada pel Consell d’Administració a petició del president del CD Castelló, Vicente Montesinos, el màxim mandatari ha comentat que “el futbol ha de ser un esport accessible a tots els aficionats, i creiem que 10 euros és un preu raonable per a tothom”.

“Amb aquesta nova política, la qual cosa es pretén és que l’afició puga gaudir del seu equip no solament quan l’equip juga com a local, sinó també en altres camps. D’aquesta forma, el futbol és el gran beneficiat, ja que creiem que així assistirà un major nombre d’espectadors als estadis”, explica Montesinos.

Compartir