El CD Castelló entrena i juga amb l’última tecnologia per a monitorar el rendiment dels jugadors

985

El CD Castelló, amb la finalitat de millorar i tindre un control exhaustiu de l’estat físic dels futbolistes del primer equip, ha implantat aquesta setmana un sistema de seguiment en els seus jugadors a través de dispositius GPS.

La Segona B es tracta d’una categoria on els xicotets detalls poden marcar diferències i el CD Castelló ho ha tingut en compte des del primer moment. Per això, per a optimitzar l’estat físic del conjunt de David Gutiérrez i disposar d’una cura més precisa de la salut dels defensors de l’elàstica albinegra, s’ha optat per fer ús d’aquests dispositius GPS en els partits del CD Castelló i també durant tots els entrenaments.

Aquest aparell individualitzat per a cada jugador permetrà saber una sèrie d’ítems mentre realitze activitat física: distància recorreguda, sprints, mapa de calor, velocitat màxima o el nombre de calories són algunes de les estadístiques que podran extraure’s gràcies a aquesta tecnologia, l’ús de la qual és habitual en els equips d’elit.

Aquest dispositiu, inserit en una banda elàstica a l’altura del pectoral, permet mesurar els esforços de cada futbolista per a analitzar-los després de cada entrenament i de cada partit de futbol. Gràcies a aquests resultats, el CD Castelló compta amb plenes garanties perquè l’equip estiga en les millors condicions a l’hora de competir.

Compartir