El Castalia oferirà entrades a 10 euros en la zona visitant este diumenge contra el Villarreal B

872

Després de certificar el passe a la següent fase de la Copa del Rei, el CD Castelló afronta aquest diumenge en Castalia les 19.00 hores la tercera jornada de lliga, davant el Vila-real B.

Aquest partit té una aroma especial, ja que els albinegros tenen ganes d’estrenar el seu caseller de victòries en Segona B, i tot fa indicar que hi haurà un autèntic ‘entradón’ en el coliseu de l’avinguda de Benicàssim per a espentar als pupils de Sergi Escobar cap a la victòria.

Els més de 13.100 Centurions amb els quals compte el Club, de ben segur, es donaran cita en el temple albinegro per a viure una tard d’autèntic espectacle, però el derbi arrancarà molt abans. Donada la importància de la trobada, el CD Castelló farà la seua entrada al carrer Huesca a bord del ‘1922’ a les 17.00 hores, i en l’entrada a l’estadi s’espera un ambient similar al del play-off, en el qual els albinegres van aconseguir l’ascens a la categoria de bronze.

El CD Castelló ja ha posat a la venda les poques entrades disponibles per al derbi a un preu de 15 euros en Preferència Baixa, i 20 euros en Tribuna Baixa o Alta, que podran adquirir-se en La Tenda Albinegra en el seu horari habitual, a més del dissabte (de 10 a 14 hores) i el diumenge, des de les 10 hores fins a l’inici de la trobada, en les taquilles de Castalia.

A més, el CD Castelló ha arribat a un acord amb el Villarreal CF perquè l’afició del conjunt ‘groguet’ dispose d’entrades a un preu de 10 euros en la zona visitant de Castalia (graderia amb capacitat per a 250 espectadors). L’afició albinegra disposarà d’entrades a aquest mateix preu en el partit de tornada.

Compartir