El Campionat d’Espanya d’Atletisme Sub16 acollirà al Gaetà Huguet a més de 1.000 atletes

1264

Les instal·lacions esportives de Gaetà Huguet acolliran aquest cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol, en jornades de matí i vesprada el Campionat d’Espanya d’Atletisme Sub16. La presentació de l’esdeveniment nacional ha estat a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, el diputat d’Esports, Luís Martínez, i el president del Club d’Atletisme Playas de Castellón, Toni Escrig.

Tal com ha explicat el president Escrig “arriben més de 1.000 atletes nascuts en els anys 2003 i 2004 que han superat les marques mínimes marcades per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme”. Escrig també ha informat que del Playas de Castellón participaran 51 joves atletes.

L’edil Porcar ha destacat que “el campionat ens portarà a Castelló atletes promeses de tot l’estat espanyol, i això ens ve reafirmant eixa línia d’apostar per l’atletisme que té aquesta ciutat partint de la base que són els joves”.

Per la seua banda, el diputat Luís Martínez ha posat en valor aquesta línia de treball “d’apostar per l’esport i per aportar des de l’esport la dinamització a l’economia de Castelló”. A més, ha animat a la ciutadania a participar perquè es tracta del “millor atletisme a nivell sub16 que es pot veure a Espanya”.

Compartir