El Cabanyal-Canyanelar es una prioritat per a València amb la proposta d’un pla especial de protecció

732

La regidora delegada de Desenvolupament i Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, s’ha reunit este matí amb l’equip redactor del Pla Especial Cabanyal-Canyamelar, PEC, una vegada conclòs el període d’exposició d’informació al públic. Es tracta de la primera visita de treball de Gómez després de la seua presa de possessió com a delegada de l’àrea.

«Una de les principals prioritats que ens marcarem en esta legislatura és la regeneració del barri del Cabanyal –ha explicat al final de la reunió- i per a això hi ha un instrument fonamental que és l’aprovació del nou pla del Cabanyal-Canyamelar». «Per això la meua primera visita com a regidora d’Urbanisme ha sigut a la seu de la societat gestora Pla Cabanyal-Canyamelar, S.A, on hem mantingut una reunió amb l’equip redactor per a revisar totes les al·legacions que s’han presentat per part de les diferents entitats i col·lectius que formen part del teixit social del barri», ha afegit.

La regidora ha avançat que en la reunió del ple del pròxim mes de setembre, o a tot tardar en la d’octubre, es presentarà la primera exposició de les al·legacions que han plantejat tots estos col•lectius.

El Pla va estar en exposició pública a la fi del passat mandat (fins al 15 d’abril), en la seu de la Central Operativa de Sanejament del Cicle Integral de l’Aigua, al carrer del Doctor Lluch, on va poder ser consultat per entitats, agrupacions ciutadanes i professionals, i per la ciutadania en general. Els continguts del Pla també han pogut ser consultats en línia a través de diferents enllaços i suports digitals. Posteriorment, s’ha obert un període de presentació de propostes, al·legacions i suggeriments a la proposta municipal.

Pla Cabanyal-Canyamelar, SA. és la societat gestora encarregada de portar a terme totes les actuacions urbanístiques i d’edificació necessàries per a la rehabilitació dels espais compresos en el Cabanyal-Canyamelar, així com les intervencions que contribuïsquen a la revitalització del barri.

Compartir