El C.D. Castellón suma ja 12.868 aficionats, i espera arribar als 14.000 en breu

950

El CD Castellón ha superat els 12.867 Centuriones amb els quals va finalitzar la temporada de l’ascens. Després de superar els 12.700 amb els quals va aconseguir el rècord nacional d’abonats en Tercera Divisió, la campanya d’abonaments “Pues eso, abónate” d’aquesta temporada, patrocinada per Giuliani’s Grup Gastronòmic, ha aconseguit en menys de dos mesos aconseguir la xifra que abonats que li va costar aconseguir, durant quasi tota temporada, al CD Castelló.

Durant la vesprada d’aquest divendres, l’aficionada Elena Alcalá, natural del Grau de Castelló, ha adquirit aquesta vesprada el seu abonament Centurión amb el número 12.868, una xifra de rècord just el dia abans de l’estrena del CD Castelló en Segona B, aquest dissabte en Castalia davant l’Atlètic Balears (20.00 hores).

La nova campanya ha tingut eco en molts mitjans de comunicació a nivell nacional, destacant la fidelitat d’una afició bolcada amb el seu equip en aquesta nova etapa il·lusionant: “El Castelló ha hagut de fixar un màxim de 14.000 abonats perquè no ens cabran més, l’Estadi Castalia se’ns ha quedat xicotet”, comenta Pepe Mascarell, director de l’Àrea de Negoci de l’entitat castellonenca.

Després de set anys en Tercera Divisió, el gir radical en la gestió del Club amb personatges arrelats a la societat castellonenca com Vicente Montesinos o els futbolistes Pablo Hernández i Ángel Dealbert, als quals se’ls ha unit en els últims mesos l’empresari José Miguel Garrido, ha provocat un ressorgir de l’albinegrismo que va culminar amb l’ascens a Segona B fa just dos mesos.

Ara el CD Castelló vol continuar aconseguint rècords i s’ha proposat ser l’equip amb més abonats de Segona B, alguna cosa que de moment ja té a la seua mà, per davant de clubs com Racing de Santander, Murcia, Cartagena o Recreatiu d’Huelva. “La resposta de l’afició ha sigut i està sent increïble. En el disseny del nou autobús de l’equip hi haurà un gest de detall amb aquesta afició que acaba de sumar un altre repte”, comenta Mascarell.

El CD Castelló vol expresses la seua immensa gratitud a la unflada albinegra per ser una de les més fidels d’Espanya i per mantindre viu a un club que ja és quasi centenari.

Compartir