El C.D. Castellón paga 325.000 euros del seu deute i començarà la temporada amb il·lusió

1440

El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació a la Sala de Premsa de l’Estadi Castalia.

El màxim dirigent de l’entitat ha iniciat la seua intervenció agraint a l’afició la seua gran resposta a la campanya d’abonaments, que ha portat al Castelló a comptar, a data de hui, amb més de 10.500 ‘Centuriones’. D’altra banda, Montesinos també va demanar disculpes en nom del Club per les possibles molèsties que han patit els afeccionats, en les últimes hores, a l’hora d’abonar-se, subratllant que ja s’han pres les mesures necessàries perquè, a partir d’ara, el procés siga molt més ràpid i senzill.

Després d’aquestes primeres paraules, Vicente Montesinos va començar amb el principal assumpte a tractar en la roda de premsa. El president va confirmar que, en els últims dies, “el Club ha fet front pagament que quedava pendent després de descendir administrativament a Tercera fa set anys”, xifrant-ho en un import superior als 325.000 euros i corresponent a les denúncies que els futbolistes van fer al final de la temporada 2010-11 i que van provocar el descens del CD Castelló.

Montesinos ha destacat la importància i elevada quantia d’aquesta quantitat “herència de nefastes gestions anteriors” i que vénen a ser, aproximadament, “la meitat de la recaptació de la campanya d’abonaments d’aquesta temporada”, per la qual cosa motivarà en les pròximes dates, amb un nou desemborsament per part dels accionistes en forma d’una nova ampliació de capital. “El Club ha complit amb les institucions i amb la Federació. El Consell d’Administració es plantejarà nous desemborsaments i que ningú dubte que el CD Castelló estarà on es mereix”, ha manifestat el president albinegro.

Finalment, ha manifestat que durant els pròxims mesos es plantejaran vies per a aconseguir els fons necessaris per a afrontar les exigències econòmiques de la pròxima temporada, en Segona B, en la qual les despeses seran més elevats. “No descarregarem el pes econòmic en l’afició perquè gràcies a ells aquest Club és immortal”, ha sentenciat.

Compartir