El C.D. Castellón ja supera els 10.000 abonats per a la nova etapa de l’equip orellut

1109

El CD Castelló comunica que ja compta amb més de 10.000 Centurions després de complir-se just un mes del llançament de la campanya d’abonaments.

L’afició albinegra ha tornat a demostrar la fidelitat que li atresora. Després de superar la temporada passada el rècord d’abonats en tota la història de Tercera Divisió amb 12.876 centuriones, la massa social del CD Castelló no ha tocat sostre i llança un missatge clar: anem pel rècord d’abonats en Segona B d’aquesta temporada.

Des que es llançara la campanya d’abonaments sota el lema “Pues eso, abónate”, les cues han sigut el principal actiu durant el mes de juliol, on milers d’albinegros han passat per la Llotja VIP de Castalia per a renovar el seu abonament Centurión. No obstant això, una de les sorpreses ha sigut hui, el primer dia per a donar d’alta a nous abonats. Des de primera hora del matí, una gran quantitat d’afeccionats han esperat molt abans de les 10H per a aconseguir el seu abonament Centurión… i no han sigut pocs. Les cues han sigut de tal magnitud que han ocupat tot el pàrquing de Castalia, fins i tot arribant a la Tenda Albinegra.

Concretament, a aquesta hora s’han comptat més de 950 renovacions o noves altes en un sol dia, aconseguint-se el rècord d’abonats en un mateix dia.

La temporada passada, el CD Castelló va aconseguir la xifra màgica dels 10.000 Centuriones el 25 d’octubre, data molt llunyana a la de hui. A aquest ritme, el conjunt albinegro no tardarà a penjar el cartell de “No hi ha bitllets” en algunes zones del camp, com a Gol Nord Baix, on ja no queda cap localitat.
Per tot això i pel que ens queda per viure junts aquesta temporada… Gràcies AFICIÓ!

El CD Castelló vol agrair a tots els afeccionats que, especialment en el dia de hui, han acudit en massa a obtindre el seu abonament per a la pròxima temporada. Una vegada més hem demostrat que aquest club no té límits i ha tornat a sorprendre a tot el futbol espanyol per aquest sensacional acolliment i amor dels seus afeccionats cap al seu club.

Dit això, el CD Castelló vol expressar el següent:

Des del Club demanem disculpes als centenars d’aficionats albinegros que s’han vist obligats a romandre durant diverses hores fent cua esperant a renovar la seua passada o realitzar una nova alta. Les previsions que va realitzar el CD Castelló es van veure totalment desbordades i lamentem les molèsties ocasionades.

Amb la finalitat d’evitar que el succeït hui es repetisca aquests dies, el CD Castelló ha decidit prendre les següents mesures:

1. L’horari de renovació d’abonaments i noves altes s’amplia de 8 a 20 hores ininterrompudament.
2. Amb la finalitat d’evitar les esperes al sol, l’accés a la Llotja VIP, lloc on es realitzen les altes i renovacions, l’accés al mateix es realitzarà per la porta d’accés a Tribuna Alta situada al costat de la Tenda Albinegra.
3. Es reforçarà el personal d’expedició d’abonaments.

D’altra banda, el CD Castelló també desitja informar que s’han esgotat totes les localitats disponibles en Gol Nord Baix.

Finalment, i a causa de la disputa de l’amistós entre el CD Castelló i l’Atlètic de Madrid B dijous que ve, el Club informa que aquest dia, i de manera excepcional, només es realitzaran renovacions i noves altes d’abonaments fins a les 14 hores, tornant a l’horari habitual en els dies successius.

El Club torna a reiterar les seues disculpes i prendrà mesures, en un futur, per a evitar que aquest tipus de situacions es puguen repetir.

Compartir