El C.D. Castelló homenatgearà a Racic, antic jugador del Club

1740

Dragomir Racic, jugador del CD Castelló entre 1974 i 1982, tornarà a la capital de La Plana més de 25 anys després de la seua última visita per a ser protagonista d’una sèrie d’homenatges que l’entitat de Castalia ha preparat per a homenatjar la seua figura.

Procedent de Novi Sad (Sèrbia) , Racic vindrà expressament a Castelló entre el 3 i 6 de maig per a retrobar-se amb vells amics, excompanys i aficionats i, també, per a donar força al conjunt albinegro en l’últim tram de la temporada.

El primer acte es tracta de la conferència “Racic, l’ídol de mon infancia” que se celebrarà en La Sala d’Actes del Real Casino Antic dijous que ve 3 de maig a les 19.30, i que comptarà amb la presència del propi Racic, acompanyat d’invitats de luxe com Juan Bautista Planelles, Cioffi, Luis Zela o Víctor Salvador. La taula redona estarà moderada pel veterà periodista José María Arquimbau, i el públic assistent tindrà l’oportunitat de conéixer de primera mà anècdotes i vivències del CD Castelló de les dècades 70 i 80.

El dissabte 5 de maig, a les 13.30 hores, el Restaurant Pedro Marco (C/Taixida 10) serà l’escenari de "¡Come amb Racic! " una menjar organitzada per l’Associació de Veterans del CD Castelló oberta a l’afició on qualsevol “orellut” podrà conéixer més de prop a esta llegenda. Els tiquets per a assistir al menjar tenen un preu de 20EUR, i es podran adquirir de dilluns a divendres en La Tenda Albinegra de Castalia (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h) i també en el propi Restaurant Pedro Marco (de dimarts a diumenge de 13 a 16h i els divendres i dissabtes també a la vesprada de 20.30 a 23h).

Finalment, el diumenge 6 de maig tindrà lloc en Castalia l’últim i més destacat dels homenatges. Dragomir Racic realitzarà el servici d’honor del Castellón-Orihuela que es disputarà en el coliseu albinegro a partir de les 18 hores.

Esta trobada, últim de la lliga regular en Castalia, és decisiu perquè l’equip de Sergi Escobar ocupe el lloc més alt del play-off d’ascens a Segona B, i segur que Racic serà talismà per a aconseguir l’objectiu. El CD Castelló, d’esta manera, invita a tota l’afició a ser partícip d’estos actes en què es tracta d’una oportunitat única i històrica d’homenatjar a una llegenda viva del conjunt albinegro.

Compartir