El C.D. Castelló empata 1 – 1 a Torrelavega front al Tropezón

1405

El C.D. Castelló va empatar amb l’Entropessó en el partit del play-off jugat en Torrelavega. Durant la primera part del partit, el baló va estar repartit entre ambdós equips, deixant el final del primer temps en un empat a zero. En el segon temps el C.D. Castelló va prendre la iniciativa i va deixar diverses jugades de risc en la porta de l’equip càntabre, però va ser finalment este qui va aconseguir encaixar el baló en la porteria castellonenca a quinze minuts del final del partit. Finalment, el Castelló va aconseguir remuntar i va igualar el marcador amb un 1-1.

El pròxim partit tindrà lloc el diumenge dia 27 de maig en l’Estadi Castalia, i serà llavors quan sapiem si el C.D. Castelló aconseguix l’anhelat ascens a la Segona Divisió B.