El C.D. Castelló aconsegueix 12.701 abonaments, el rècord de la Tercera Divisió

1385

El C.D. Castelló acaba de trencar el rècord d’afiliats d’un club de tercera divisió, aconseguint la xifra de 12.701 aficionats. Amb esta xifra se supera a l’anterior club que ostentava este rècord, el Real Oviedo. El carnet número 12.701 s’enviarà al Rei Felip VI, que serà qui tindrà el honor de ser l’abonat que ha superat la xifra que fa destacar al club castelloner per davant de tots els demés equips.

Per a celebrar aquesta fita, la façana del Estadi Castalia lluirà una pancarta que dirà “Ací viu una afició de rècord”. També es ficarà una reproducció del carnet del rècord a la eixida del túnel de vestuaris, per “recordar als futbolistes que en Castalia, els aficionats també juguen”, segons paraules de Pepe Mascarell, Director de l’Area de Negoci del Club.

Hui dijous, els dos protagonistes de la campanya de captació de socis del Club Orellut, Pablo Hernández y Ángel Dealbert, posaràn amb el President, Vicente Montesinos, en la gespa de l’estadi amb el carnet número 12.701, en el que figuren tots els noms dels abonats en aquesta campanya de rècord.

Compartir