El ‘Benidorm Pride Festival 2019’ rep la visita de bloggers europeos per a promocionar la ciutat

808

El Patronat de Turisme Costa Blanca col·labora amb Visit Benidorm en el desenvolupament d’un press trip que han organitzat conjuntament per a mostrar a destacats mitjans digitals europeus, especialitzats en el segment *LGTB, l’oferta turística de la província.
Els bloguers Inke Gieghase, del mig www.zizomag.be (Bèlgica), Ronny Larsson, del portal digital www.qx.se (Suècia), Philip Kanchana, de la revista Spartacus Travel (Alemanya), Sebastian Lausch, de la revista digital www.gleichlaut-mag.com (Alemanya), i Giuseppe Giulio, de la web www.gay.it (Itàlia) participaran aquest cap de setmana en diverses accions programades dins del ‘Benidorm Pride Festival 2019’.
L’organisme autònom de la Diputació d’Alacant desenvolupa aquesta proposta multimercat enfocada a les activitats que es duen a terme durant aquesta cita anual dirigida a la comunitat gai per a mostrar els atractius de la Costa Blanca per al segment LGBTQ+.
Segons dades de l’Organització Mundial del Turisme, el turisme LGBTQ+ mou més del 10% del volum de visitants a tot el món, i el seu creixement té un ritme anual del 15,3%, enfront del quasi 6% del turisme general.
L’organització del ‘Benidorm Pride Festival’ és aquesta edició comptarà amb una gran agenda d’esdeveniments que es diversificarà en múltiples espais de la ciutat i amb la qual s’espera la participació de més de 15.000 persones.
L’àmplia agenda d’esdeveniments LGBT a la província és un dels principals atractius per a aquest segment i en ells fixa la seua acció promocional el Patronat Costa Blanca. L’estratègia de l’organisme se centra en la segmentació per públics i en la promoció del producte LGTB Friendly entre el denominat DINK, parelles sense fills amb dobles ingressos.

Compartir