El Amateur del CD Castellón pren forma

808

Mancant un mes perquè comence la competició, el filial albinegre continua perfilant la plantilla que competirà un any més en Regional Preferent.
La setmana passada es confirmava la continuïtat del cos tècnic de l’Amateur del CD Castelló, amb Dani *Garcíaencabezando el cos tècnic. El míster *orellut, que va renovar per una campanya amb opció a una altra, estarà escortat per Carlos del Riu –segon entrenador-, Nacho Gisbert –ajudant d’entrenador-, Jorge *Sebastiá –preparador físic- i Manolo Casanova –delegat de camp-.
Per a la temporada 2019/20, hui dia, l’Amateur està compost pels següents integrants:
Porters
La porteria estarà defensada per Charlie *Florencio, que seguirà un any més en les files de l’Amateur després de participar en diversos entrenaments amb el Primer Equip la temporada passada. Felipe *Galvis, procedent del Requena, competirà amb ell per a guanyar-se un lloc en la porteria de l’onze titular.
Defenses
Actualment, la saga està composta per Carlos Panadés, Aarón Romero, Abdoul Karim i David Isierte. Tots ells ja van defensar l’elàstica albinegra la temporada passada i els dos primers es troben ara mateix realitzant la pretemporada als ordes d’Óscar Cano per a guanyar-se un lloc en el Primer Equip.
Mitjans
El centre del camp compta amb novetats per a la temporada 2019/20. Si bé és cert que Raúl Palmer i Carlos Soriano continuen una temporada més als ordes de Dani García, el filial orellut ha signat fins a tres noves incorporacions. Temur Nasryan procedeix del Benicarló mentre Jorge Sáiz ‘Koke’ arriba del juvenil del Torre Llevant. Una altra de les cares noves és Javi Salort que, després de realitzar una gran campanya la temporada passada al Silla de Tercera Divisió, es troba realitzant la pretemporada amb el Primer Equip.
Davanters
En la punta d’atac continua una temporada més Sergi Montoliu, que es troba fent la pretemporada amb el CD Castelló, i Antonio Lewis, que va aterrar a Castelló en el passat mercat d’hivern. Dues novetats més aquesta temporada són Quique Bernat i Marc Pitarch, que procedeixen del Borriana i del juvenil de l’Eibar, respectivament.
Del Juvenil A a l’Amateur?
Són diversos els futbolistes que la temporada passada van militar en el Juvenil A del CD Castelló i ara es troben realitzant la pretemporada amb l’Amateur per a continuar creixent. Pepe Martinavarro, Kevin Diago, Raúl López, Andrei Pentelescu, Diego Radiu, Íker Gómez i Álex Marqués s’empraran a fons per a guanyar-se un buit en l’Amateur del CD Castelló.
La plantilla no està tancada però l’Amateur del CD Castelló ja prepara el seu primer amistós de la pretemporada que tindrà lloc demà al Camp l’Avenc a les 20H enfront del la Vall d’Alba.

Compartir