El 75 aniversari de les festes de la Magdalena inspira els Homenatges a les comissions de sector

2106

El Palau de la Festa acull el pròxim cap de setmana els actes, que reuniran els representants de les 19 gaiates de la ciutat

El Palau de la Festa acollirà aquest cap de setmana els Homenatges a les comissions de sector, en uns actes que ja s’emmarquen en les festes del 75 aniversari de la Magdalena. L’homenatge del dissabte serà a les 20.00 hores i el del diumenge, el de les comissions infantils, a partir de les 17.00 hores.

“Seran dos emotius homenatges, amb novetats, que marcaran el camí cap a la Magdalena i en els que des del Patronat Municipal de Festes i des de la comissió especial del 75 aniversari hem estat treballant per a rendir tribut als col·lectius, a les seues madrines, dames, acompanyants i presidents”, ha explicat la regidora de Festes, Pilar Escuder.

Unes 200 persones de les 19 comissions de sector desfilaran per l’escenari del Palau de la Festa el dissabte, en un acte inspirat en el 75 aniversari que farà un recorregut per la història de l’element més representatiu de la festa i en el que s’entregarà un detall especial. Hi haurà actuacions musicals i es projectaran vídeos. Tancarà l’esdeveniment la reina de les festes, Carmen Molina, dirigint-se a un públic que es preveu multitudinari.

El diumenge serà el torn de l’homenatge a les comissions infantils, amb una previsió de 250 xiquets i xiquetes participants. Els més xicotets seran els protagonistes, sobre l’escenari, com a representants de les gaiates, i també en totes les actuacions de ball i de música. La reina infantil de les festes, Gal·la Calvo, tancarà l’acte amb el seu discurs.

Després dels Homenatges a les comissions de sector, els pròxims actes que reuniran el món de la festa seran les Galanies a les reines; la infantil a Gal·la Calvo prevista per al divendres 28 de febrer a les 20.00 hores; i la dedicada a Carmen Molina per al dissabte 29, a les 20.00 hores. Totes dues al Palau de la Festa. Dos esdeveniments oficials que marcaran el pròleg de la setmana gran de les festes de la Magdalena, que se celebraran del 14 al 22 març .

Compartir