El 10 K Costa de Azahar se correrà este cap de setmana al Grau de Castelló

1386

El pròxim 15 d’abril, des del Passeig Buenavista del Grau de Castelló, es dispararà la 11a edició de la 10K Costa de Azahar Premio BP. Es tracta d’una prova divertida i ràpida, una de les deu mil més ràpides de tota Espanya, ja que el seu recorregut compta amb terreny pla i amb poques corbes.

Aquest matí ha tingut lloc, en l’Ajuntament de Castelló, la presentació d’aquesta prova. El regidor d’esports, Enric Porcar i l’organitzador del 10K Costa de Azahar, Gustavo Saborido, junt al representant del patrocinador BP Castelló, Juan Carlos Navarro, han oferit els detalls de la carrera, entre elles el canvi de dia, que passa de dissabte a diumenge, i la incorporació de la lectura de xip en els 5.000 metres. Porcar ha destacat que “es tracta d’una carrera que atrau molta gent de fora de la província i que arribar a la 11a edició ja per si mateix demostra que les coses s’estan fent bé i que compta amb el suport institucional”.

Més de 500 corredors s’han apuntat a la cita, el termini d’inscripció es mantindrà obert fins al divendres, i es tramita a través de la pàgina web del club organitzador, en www.42ypico.es. Com a novetat important, enguany el circuit canvia el seu recorregut per a causar les mínimes molèsties als comerços, una circumstància que el responsable de la carrera, Gustavo Saborido, confia que siga ben acollida pels corredors i que la prova seguisca mantenint el caràcter de “ràpida” que li caracteritza i que li ha donat el prestigi que actualment ostenta. S’estima que un de cada tres inscrits provenen de fora de la província.

La carrera començarà a les 9.30 h en la categoria infantil i a les 10.00 h per a la resta de runners. El 10K Costa de Azahar Gran Premio BP consta de nombroses categories, des d’infantil de 4 anys fins als veterans, la qual cosa es tradueix en un ampli ventall de trofeus, que és un altre dels atractius d’aquesta popular carrera.

Compartir