Dues noves cadires pel bany adaptat comencen a prestar servei a Benicàssim

640

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués i la regidora de benestar social, Vanessa Batalla han supervisat en bon funcionament de les dues noves cadires amfíbies que han entrat a funcionar aquesta mateixa setmana en la zona de bany per a discapacitats de la platja de l’Almadrava. Com ha explicat l’alcaldessa, “Benicàssim vol anar millorant els seus serveis i atenció a totes les persones que acudeixen fins al nostre municipi per a passar les seues vacances, també per a aquells ciutadans amb diversitat funcional que sabem que aprecien encara més els esforços per dotar d’eines aquests punts de bany. Per això hem decidit ampliar les dotacions i tindre dues cadires més que permetran majors freqüències de bany”.

Marqués ha assenyalat que “a més és una satisfacció escometre aquest projecte que no per humil és menys important. De fet, amb aquestes dues noves cadires, estem donant resposta a les demandes de moltes famílies que havien acudit a l’ajuntament per a sol·licitar-nos l’ampliació d’aquest servei. Per això, és molt gratificant poder atendre aquestes peticions que estan molt justificades i a més donen un gran servei”.

L’alcaldessa ha destacat que durant enguany s’han escomés nombroses obres que han suposat millores per a les platges de Benicàssim que s’han estat a la disposició del públic tot aquest estiu, com la nova baixada adaptada de la platja de Voramar o la renovació de la plataforma d’ombreig de la platja Torre Sant Vicent.

A més, l’alcaldessa ha avançat que es continuaran escometent millores, no solament en infraestructures del servei, sinó també en l’atenció a les persones amb discapacitat que acudisquen fins a la platja

Compartir