Dissabte s’escollirà la reina de les Festes Patronals 2018 de Benicarló

1106

Aquest dissabte 12 de maig, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Pedro Mercader, es donarà a conèixer el nom de la reina de les Festes Patronals 2018. La Cort d’Honor la formaran sis dames, quatre dames infantils i la Dulcinea.

La Comissió de Festes està ultimant els detalls de l’acte que tindrà lloc aquest dissabte 12 de maig a partir de les 19.00 hores a l’Auditori Pedro Mercader i que servirà per escollir la reina de les Festes Patronals 2018, que tindran lloc del 17 al 26 d’agost. Com ja es va fer l’any passat, d’entre les candidates, la reina s’escollirà a través d’un sorteig.

La Cort d’Honor la formaran les següents dames: Sara Herrero Gilabert (Club Ajedrez Benicarló), Meritxell Melet Arin (Amics dels Cavalls de Benicarló), Andrea Najarro Armengol (Penya El Barranquet), María Oller Roda (Club Colombòfil Missatger Benicarló), Andrea Ferrer Fernández (Orquestra Clàssica Benicarló), Verónica Ferrón Najarro (Casa de Andalucía Benicarló) i Rosa Cerdà Sorlí (Dama Popular). Una d’aquestes set dames serà escollida reina. La Dulcinea serà Ana Isabel Roca Cervera.

Pel que fa a la cort infantil, les representants seran Lucía Ancosta Vallés, Lucía Mejias Soriano, Adriana Beltrán Barba i Claudia Morera Castell.

Totes i cadascuna de les representants es podran conéixer durant tota aquesta setmana a través de la pàgina de Facebook de la Comissió de Festes, que referma l’aposta per unes Festes Patronals amb una major repercussió a les xarxes socials.

L’acte servirà també per a desvetllar la imatge que il·lustrarà el cartell i el programa de les Festes Patronals 2018.

Compartir