Diputació de Castelló vol treballar amb l’Hospital General per reduir llestes de espera

1049

El director gerent de l’Hospital General de Castelló, Ricardo Tosca, i el director mèdic del centre, Ramón Pons, han visitat en el Palau Provincial al president de la Diputació, José Martí, al qual han traslladat el seu convenciment que la creació de sinergies entre l’Hospital General de Castelló i l’Hospital Provincial pot ajudar a reduir de manera significativa les llistes d’espera i millorar la qualitat de l’atenció sanitària que es presta a la ciutadania. Durant l’entrevista han estat acompanyats pel president de la Comissió de Sanitat de les Corts Valencianes, Carlos Laguna.

Segons han explicat, del que es tracta és que tots dos hospitals treballen de manera coordinada per a obtindre el major rendiment possible dels recursos humans i tecnològics amb els quals compten aquests dos centres. És una idea en la qual estan d’acord els responsables de l’Hospital General i el director gerent de l’Hospital Provincial, Joaquín Sanchís, i en la qual l’únicament participaran aquells professionals que decidisquen fer-ho de manera voluntària.

És un projecte que s’ha iniciat en l’especialitat de cardiologia amb resultats satisfactoris i que les dues direccions pretenen ampliar a altres especialitats.

El president de la Diputació considera que «es tracta d’una idea raonable per la qual val la pena apostar perquè els responsables polítics i sanitaris tenim l’obligació de procurar la millor assistència sanitària possible a les ciutadanes i els ciutadans de la província de Castelló».

Compartir