Diploma per als 87 xiquets de Primària que han participat en el Programa de Suport Educatiu d’Estiu

896

El Programa de Suport Educatiu d’Estiu (PAEV) s’ha clausurat aquest matí amb el lliurament de diplomes als seus 87 integrants en un acte que s’ha tingut lloc a la Casa del Fester i que ha comptat amb la participació de l’Alcalde, Toni Pérez (qui també ostenta les competències en Educació), i de la regidor de Joventut i Infància, Ana Pellicer.

Toni Pérez, abans de repartir els certificats, s’ha dirigit als xiquets i els ha dit que han “aprofitat l’estiu millor que ningú” perquè a alumnes “amb alguna assignatura cuejant se’ls ha ajudat a començar el curs que ve millor i els que anaven molt bé han dedicat algunes hores d’aquest estiu a aprendre encara més”. Davant xicotets, familiars i professors, l’alcalde ha posat l’accent que aquesta és “l’educació que som capaces d’oferir amb uns recursos municipals al 100% perquè els xiquets i xiquetes de Benidorm tinguen un futur més prometedor”.

El *PAEV 2018 s’ha impartit en el CEIP ‘Leonor *Canalejas’ des del 5 de juliol fins hui, 29 d’agost, de dilluns a divendres. “Un col·legi cèntric –ha subratllat Toni Pérez-que ens permet que arriben xics i xiques de tot Benidorm i de manera equidistant”. L’alcalde també ha incidit que les aules aquest col·legi estan dotades d’aire condicionat, gràcies a la inversió municipal realitzada en ell en 2016 perquè les classes es pogueren realitzar amb normalitat, malgrat les altes temperatures estivals.

Les activitats s’han dividit en dues sessions d’una hora dedicades al suport o reforç en matemàtiques, llengua castellana, valencià i anglés. També s’han establit dos torns horaris. En el primer, de 9.00 a 11.00 hores, han participat xiquets de Segon, Quart i Cinqué de Primària. En el segon, d’11.30 a 13.30, estudiants de Primer, Tercer i Sisé.

El PAEV és una iniciativa de la Regidoria d’Educació pretén proporcionar done suport a estudiants de Primària que no han aconseguit els objectius en el curs recentment finalitzat i també als qui, havent-los superat, volen reforçar els seus coneixements aprofitant el període vacacional. L’activitat està subvencionada per l’Ajuntament de Benidorm que posa a la disposició de xiquets i famílies l’equip docent professional, els materials i també les instal·lacions. En l’edició d’enguany, gràcies als programes de promoció a l’ocupació juvenil en el qual ha participat l’Ajuntament, s’ha pogut reforçar l’equip docent amb la contractació de tres mestres.

Compartir