Dibuixar el parc Ribalta per a reivindicar la sostenibilitat

916

Castelló commerorarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb la novena edició del concurs de dibuix Parc Ribalta, biosfera de Castelló. En la gran festa del medi ambient, els escolars castellonencs, xiquets i xiquetes que cursen Educació Primària, i els més majors, xiques i xics del primer cicle de l’ESO., es donaran cita en el Parc Ribalta el dimecres 5 de juny als voltants del templet del Ribalta. L’objectiu: plasmar lliurement en la cartolina la imatge del Parc Ribalta, biosfera de Castelló.
L’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i l’UTE Jardins de Castelló han convocat aquest concurs de dibuix a l’aire lliure, un any més, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, i amb la finalitat de sensibilitzar als escolars castellonencs en la defensa del medi ambient, al mateix temps que comparteixen una jornada a l’aire lliure amb aquesta ocasió.
El concurs, que començarà a les 10:30h, consistirà que els xiquets i xiquetes dels col·legis de Castelló realitzen un dibuix o una pintura a color sobre la seua lliure interpretació del paisatge que veuen. Així doncs, en aquesta novena edició els organitzadors preveuen una participació de 700 i 1.000 estudiants de les diferents escoles de Castelló, de els quals el jurat triarà 8 primers premis, 8 segons premis i 8 tercers premis. Els treballs que siguen premiats i una selecció dels millors romandran exposats en El Corte Inglés durant diversos dies perquè els qui vulguen puguen gaudir d’aquestes obres basades en la naturalesa.
Els interessats podran realitzar la inscripció en el Departament de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés (Tel. 96 353 07 06), e-mail: angeles_mellado@elcorteingles.es o en el Departament d’Atenció al Client del mateix centre comercial, en la planta S-2. Caldrà indicar el nombre de xiquetes i xiquets que participaran i les inscripcions estaran obertes fins a cobrir les places existents o quan arribe la data límit, el dia 31 de maig de 2019.

Compartir