De España inaugura a Alacant les Jornades d’Alta Direcció-Líders: “Jefes invisibles en tiempos de cambio” amb la periodista Pilar *Jericó

1429

La regidora d’Ocupació i Foment de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen de España, ha inaugurat aquesta vesprada la Jornada d’Alta Direcció-Líders: “Caps invisibles en temps de canvi” amb la periodista, Pilar Jericó, reconeguda com una de les Top Dones Líders a Espanya. L’esdeveniment, que ha tingut lloc en la sala d’actes de l’edifici municipal de Porta Ferrisa, seu de Impulsalicante, ha sigut organitzat en col·laboració amb Jovempa Alacant, que ha comptat amb la presència de la seua presidenta, Belén Sarrión, i el seu homònim de Federació, David Santiago. L’esdeveniment ha finalitzat amb un espai de networking entre els assistents.

D’Espanya ha destacat en les seues paraules de benvinguda “la importància de visibilitzar el lideratge de les dones i el seu rellevant paper en l’acompliment de llocs de responsabilitat i alta direcció, qüestió que és un dels objectius d’aquestes jornades dirigides especialment a reforçar l’apoderament de les dones”.

Pilar Jericó és presidenta de la consultora Be-*Up, escriptora i conferenciant, reconeguda com una de les Top Dones Líders a Espanya en la categoria de pensadores i expertes. Ha publicat diversos best-sellers traduïts a sis idiomes i amb més de 350.000 exemplars venuts. Ha sigut reconeguda com una de les millors conferenciants espanyoles i ha impartit més de 500 conferències en 13 països des de 2001. Col·laboradora habitual d’El País, Expansión, RNE i TVE, és considerada *influencer en xarxes socials.

Jericó ha obtingut diversos reconeixements pel seu treball en el desenvolupament del lideratge, com la medalla al Mèrit Militar i medalla al Mèrit Policial, sent l’única dona a aconseguir tals distincions en la matèria. És doctora en Organització d’Empreses i ha realitzat estudis d’especialització a Harvard, en UCLA i en West Point.

Compartir