David Gutierrez, se incorpora com a nou entrenador del C.D. Castelló

1068

El CD Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el tècnic David Gutiérrez perquè es convertisca en el nou entrenador del conjunt *albinegro fins a final de temporada.

David Gutiérrez, natural de Catarroja (València), va dirigir entre 2010 i 2015 al Cullera, club en el qual va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. En la temporada 2015-16 signatura per l’Atlètic Saguntí, finalitzant amb el conjunt romà en un meritori primer lloc que es va culminar amb l’ascens a Segona B. Un any després, en la temporada 2016-17, es va alçar amb la Copa RFEF dirigint a l’equip romà en la categoria de bronze.

En l’equip del Camp de Morvedre va romandre fins a abril de 2018, on va abandonar l’entitat de Sagunt per a, ara, recalar en el CD Castelló de Segona Divisió B en un projecte il·lusionant que afronta com la gran oportunitat de la seua vida al capdavant de la banqueta d’un històric del futbol espanyol.

Gutiérrez dirigirà aquest dimarts, 18 de setembre, el seu primer entrenament com a tècnic *albinegro a partir de les 10.30 hores en *Castalia. En finalitzar la sessió, el nou entrenador serà presentat a la Sala de Premsa de Castalia en una roda de premsa a la qual també assistiran el Director Esportiu, Juan Guerrero, i el Secretari Tècnic, Ángel Dealbert.

El CD Castelló li desitja tota la sort del món al nou tècnic ‘orellut’ en la seua nova marxa. Benvingut a Castalia, David!

Compartir