Cultura convoca una nova licitació per a l’Escola Municipal de Teatre

718

La regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha aprovat una nova licitació per a l’Escola Municipal de Teatre. La inversió per als dos cursos licitats ascendeix a uns 75.000 euros enfront dels 59.411 euros que es van adjudicar el 2014. D’aquesta forma la inversió augmenta en més 15.000 euros La regidora Ruiz celebra aquest augment perquè “implica més cursos i una major oferta per als castellonencs i per a les castellonenques interessades en aquesta expressió cultural”.

S’impartiran 5 cursos de teatre amb un màxim de 20 persones a cada un d’aquests. D’una banda, s’oferiran 2 cursos d’introducció a l’art dramàtic per a públic infantil. Un de primer nivell i dirigit a l’alumnat de 7 a 9 anys. I, un altre de segon nivell, destinat a l’alumnat de 10 a 12 anys. D’altra banda, dirigit a un públic adult, de 17 anys o més, hi haurà 2 cursos d’interpretació dramàtica de diferent nivell.

Per últim, la novetat d’aquesta licitació és un nou curs per a l’alumnat de 13 a 16 anys, els quals podran participar en un curs d’art dramàtic per a públic juvenil, que s’ha adherit per donar resposta a l’alta demanda en aquesta franja d’edat. “Celebrem l’interès dels més joves per aquest art i per això s’ha creat un nou curs juvenil”, ha defensat Ruiz.

Les places s’adjudicaran per sorteig públic abans de començar els cursos. Tanmateix, es preveu que els alumnes que desitgen cursar un segon any consecutiu puguen reservar la plaça per tal de promoure la continuïtat.

Castelló, 2 de desembre de 2018

Compartir