Cristian Herrera ja es jugador orellut

1487

Cristian Herrera ja està a Castelló. Com nou jugador del CD Castelló, ha fet la seua primera vista este matí al càmping Torre La Sal 2, principal patrocinador del conjunt albinegro. El futbolista ha passat allí els seus primers moments com albinegre, on ha estat present Fernando Fenollosa, gerent del càmping Torre La Sal 2, que li ha donat la benvinguda i li ha ajudat a interioritzar el que significa el CD Castelló.

Estic molt content de vindre ací. Ha costat molt però per fi puc dir que estic on volia estar, en el Castelló”, declarava Herrera en les seues primeres declaracions com a futbolista orellut.

Cristian Herrera Fontanella (Santa Coloma de Farnerns, Girona, 29 de març de 1994) és un davanter que també pot actuar de segon punta o interior. Es va formar en la Masia barcelonista, i va debutar en el Vila-real C. Va donar el bot a la Segona Divisió B en la temporada 2014/15 amb el Vila-real B i va continuar la seua carrera en la Pobla de Mafumet, Gavá i en el Naters de Suïssa.

No obstant això, el seu paper més destacable ho ha realitzat esta temporada amb l’Alzira, anotant 14 gols que l’assenyalen com un dels màxims golejadors del grup VI de la Tercera Divisió.

El CD Castelló anuncia que demà es presentarà el davanter albinegre en la sala de premsa de Castalia a les 11:30 hores