Concluen els treballs de reparació del carril bici de Manuel Candela

844

Este matí han conclòs els treballs de reparació de huit punts del carril bici del carrer del Doctor Manuel Candela en els quals el paviment s’havia començat a disgregar.

Els punts afectats se situen paral·lels als escocells on les arrels dels arbres s’emplacen a un nivell molt superficial en el terreny i la solució del qual, durant la construcció del vial que va concloure el mes de març passat, va passar per aplicar terra morterenca estabilitzada. Este material, que actua com a cohesionant i lluita contra l’erosió, ha donat resultats positius en altres ubicacions de la ciutat com és el cas dels jardins de l’antic llit del riu Túria o l’entorn de Serrans, no sent el resultat esperat en Doctor Manuel Candela per qüestions que el servici de Mobilitat Sostenible estudia en estos moments.

L’empresa contractista, dins del període de garantia, i suposant, per tant, cost zero per al consistori municipal, ha procedit a una solució més convencional mitjançant formigó i aprofitant el mes d’agost per a executar les obres ocasionant les menors molèsties possibles.

Compartir