Concerts, activitats familiars i molta festa al FeCStival 2019

1131

Dissabte que ve 5 d’octubre FeCStival celebra la seua setena edició al Parc Rafalafena de Castelló. L’esdeveniment, que cada any atrau a més de 3.500 persones, ja s’ha consolidat a la ciutat gràcies a una intensa jornada de 15 hores d’activitats familiars i concerts de música local, per la qual cosa compta amb el suport de la Regidoria de Cultura.

El cartell del FeCStival 2019 està compost per grups de la província de Castelló i uns altres que despunten a nivell nacional. Noms com Cupido, Delaporte, Valira, Veintiuno, Caboverde compartiran escenari amb Annacrusa, Nuvi Cavall i *Balloon *Flights. Enfront de l’experiència d’aquest últim, *Annacrusa i Nuvi Cavall són projectes de recent creació i, en el cas del grup d’Anna Dobon, estrenen directe en FeCStival. A més, dos músics de Castelló, Fernando Borja i Pablo *Ponz, són integrants de les bandes *Valira i *Caboverde, respectivament.

L’estil musical del festival sempre s’ha mogut entre el pop i el rock, si bé és cert que en els últims anys s’ha obert una porta a música més urbana, amb tints de trap i una mica d’electrònica. En la passada edició, el festival va introduir un nou escenari en la zona enjardinada del parc. Donada el seu bon acolliment enguany continuen l’Escenari Plaza i l’Escenari Jardí. Grups com Cupido o Delaporte han disparat la seua popularitat aquest últim any.

Un de les peculiaritats del festival és que es tracta d’un esdeveniment intergeneracional. Per això, les primeres hores del pròxim dissabte estan reservades a un públic familiar. FeCStival KIDS, com es defineix la zona que engloba tot tipus d’activitats infantils convida a pares i fills a gaudir de la música mentre juguen i aprenen amb tallers de ciència, de jardineria, activitats esportives, manualitats i cuentacuentos. Enguany s’han programat més activitats que cap altre incorporant artistes com a ballarins de *street danse, malabaristes o la batukada que va causar sensació en la passada edició. Algunes de les activitats giren entorn de la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. El parc Rafalafena, amb un extens espai verd, és l’espai perfecte per a dur a terme tota aquesta programació.

El festival també compta amb zona gastronòmica amb Foodtrucks variats i un espai on asseure’s i descansar. L’esdeveniment acosta a Castelló tot un dia dedicat a la música i a la diversió en família que acumula ja set anys a la ciutat.

Compartir