Concert solidari contra el càncer infantil a l’Estació Nord de València

746

L’Associació contra el Càncer Infantil ‘Esperanza y Sonrisa’ i ‘Mediterraneo Events’ han organitzat un concert solidari,sota el lema “La música és vida”, que tindrà lloc en a l’interior de l’Estació del Nord de València, en el local UpHostel, el pròxim 21 de setembre, de 19 a 21 hores, amb l’actuació de 18 artistes convidats i la col·laboració especial d’Ana María Abril. Al concert s’accedirà mitjançant un donatiu de 7 euros amb dret a consumició. La recaptació va destinada a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe per a investigar el càncer en lactants.

L’Institut d’Investigació Sanitària La Fe té signat un conveni de col·laboració amb Amparo Ruiz, presidenta de l’associació ‘Esperanza y Sonrisa’, entitat que col·labora a promoure la investigació del càncer infantil. Els diners recaptats per aquesta organització es destina al projecte “Medicina de Precisió: adaptació dels fàrmacs antineoplasicos a les Poblacions més vulnerables” dirigida a lactants amb càncer, que desenvolupa el grup d’Investigació Clínica i *Traslacional en Càncer del IIS La Fe.

Amparo Ruiz, mare de Iraila, la jove concursant del programa “La Voz Kids” que va morir a causa d’un càncer als 11 anys d’edat, és la fundadora de l’associació “Esperanza y Sonrisa”, l’objectiu del qual se centra en donar suport a projectes d’investigació que es desenvolupen en centres hospitalaris de referència en oncologia infantil mitjançant la recaptació de fons de diferents iniciatives solidàries. Per a això, organitzen diverses activitats, tant artístiques com esportives, amb les quals a més difonen la importància de la investigació per a avançar en el tractament i diagnòstic i millorar així l’esperança i qualitat de vida dels xiquets malalts de càncer.

Segons l’ISS La Fe, “el càncer pediàtric és molt diferent al dels adults i necessita investigació específica per a poder trobar nous fàrmacs i tractaments adaptats. Els xiquets no són adults en miniatura, la seua toxicitat és diferent, i per això haurien de potenciar-se la investigació del càncer pediàtric i fer més assajos clínics específics”,la *asociacion anima que se’ls seguisca per la pàgina de facebook on es poden aportar idees o col·laboracions de tot tipus igual que en esperanzaysonrisa@outlook.com us animem a tots a participar.

Compartir