Comencen les reunions del CD Castelló amb l’ajuntament per adelantar les reformes del Castàlia

884

L’Ajuntament de Castelló i el CD Castelló han mantingut hui una reunió per a coordinar les actuacions de reforma de l’estadi Castàlia. Per part municipal han estat presents el regidor d’Urbanisme, Rafa Simó; el regidor d’Esports, Enric Porcar, i la presidenta de la comissió informativa que debat el conveni de cessió de l’estadi, Patricia Puerta. Pel club, han assistit el president, Vicente Montesinos, i el director general, Jordi Bruixola.

Des d’ambdues parts s’ha remarcat la “voluntat de diàleg” en les relacions institucionals, així com la “lleialtat” necessària perquè l’enteniment repercutisca en la millora integral de les instal·lacions esportives. La reunió s’ha centrat en el desenvolupament de les actuacions a realitzar en Castàlia. L’Ajuntament ha informat a la societat esportiva de la planificació inicial de les obres, d’acord amb les necessitats plantejades pel CD Castelló, que es desenvoluparan sempre des dels criteris de seguretat, accessibilitat, salubritat i sostenibilitat.
La planificació definitiva serà concretada en els pròxims dies, segons s’ha expressat des de l’Ajuntament, i serà comunicada al club. Des de l’Ajuntament s’ha apuntat que els projectes estan condicionats per la tramitació administrativa, el finançament i el calendari esportiu.

En aqueix sentit, s’ha indicat que una primera fase està sent l’executada per les brigades municipals i operaris del Patronat Municipal d’Esports, que afecten a obres menys complexes que poden ser abordades immediatament. S’ha informat de les actuacions ja realitzades i de les quals estan en fase d’execució. Una segona fase abordara les obres amb més complexitat administrativa i que no afecten al calendari esportiu. L’última fase inclourà les actuacions que requerisquen més tramitació administrativa i que puguen afectar al calendari esportiu.
El conveni de cessió de l’estadi es debatrà en la comissió municipal, en la qual hi ha representació de tots els grups polítics. El club ha manifestat la seua intenció de presentar a l’Ajuntament en els pròxims dies les seues propostes de cara a la redacció del referit conveni.

Compartir