Comencen les obres d’obertura del carrer Doctor Buen de Benimàmet

821

L’Ajuntament posarà fi al tap urbanístic del carrer Doctor Buen de Benimàmet en connectar esta via amb Miniaturista Messeguer. Estes obres, que han començat hui i s’executaran en un termini de dos mesos, amb un pressupost de 90.000 euros, “i donaran resposta a anys de reinvindicaciones veïnals”. “I, a més, compliran amb l’objectiu municipal de recuperar i posar en valor l’espai públic per als veïns i veïnes de la ciutat”, tal com ha informat hui la regidora de Desenvolupament i Regeneració Urbana i vicealcaldesa, Sandra Gómez.

L’edil ha ressaltat la importància que té per al veïnat esta intervenció urbanística “ja que solucionarà els problemes de mobilitat que generava este carrer sense eixida, i la degradació de l’entorn, amb un fort desnivell que impedeix la connexió amb la rotonda de Miniaturista Messeguer”. “Per a poder dur a terme esta obra amb un pendent adequat ha sigut necessari un canvi de planejament que viabilitzara el projecte, que era una important reivindicació veïnal”, ha afegit.

La superfície de calçades que s’urbanitzaran és de 273,50 m2, i la de voreres 290,00 m2. Pel que respecta a la xarxa de sanejament, esta serà de nova construcció, prolongant 57,80 m la ja existent al carrer. “En general, es pretén esmenar el risc d’incomunicació i d’inseguretat del veïnat de la zona, motivat principalment per la dificultat d’accés de determinats vehicles en no existir possibilitat de canviar de sentit”, ha manifestat la regidora, qui ha recordat “que en l’anterior mandat es van iniciar els tràmits per a donar una solució digna al carrer Doctor Buen, que ara completem urbanitzant el seu tram final, millorant la seguretat i la mobilitat del veïnat, i dotant d’un entorn digne al barri”.

Compartir