Comencen les obres d’ampliació de la vorera situada entre Sant Vicent Mártir i Pianista Empar Iturbi

1393

Comencen les obres aprovades el mes de novembre passat, per a l’ampliació de la vorera situada en l’encreuament entre els carrers Sant Vicent Màrtir i Pianista Empar Iturbi, en el barri de la Raïosa. Els treballs tenen un pressupost de 91.744,58 euros -IVA inclòs- i duraran un mes.

Els treballs consistixen a la urbanització d’este tram de vorera des del 231 de Sant Vicent fins a l’entroncament amb el carrer d’Empar Iturbi. D’esta forma, la vorera de la primera via passa d’un ample de 1,2 metres a un ample de 6,10 metres, i el de la de la segona a 8,10 metres. A més, es demolirà part del mur de la parcel•la privada per a esbrossar el solar i es llevaran els cartells publicitaris.

L’actual vorera voreja tres solars de propietat privada tancats amb un mur. «Estos solars no són edificables per si sols, i la falta d’acord dels tres propietaris ha fet que la situació es prolongue en el temps. Davant esta situació, l’Ajuntament va posar en marxa un Pla d’Actuació Aïllada per a acabar amb este problema», ha assenyalat el regidor en funcions de Urbanisme, Vicent Sarrià. Quan s’edifique el nou solar resultant es realitzarà la urbanització definitiva de la zona, per la qual cosa s’ha decidit executar una urbanització parcial que solucionarà el principal problema que presenta: l’estrenyiment del carrer.

«Esta és una actuació molt important per a tot el barri, ja que forma part d’una ruta per la qual passen cada matí multitud d’escolars. És una mostra més del nostre compromís per eliminar taps urbanístics històrics. Uns altres, com Hort d’en Cendra ja estan en obres, i el forat de la vergonya d’Orriols prompte ho estarà» ha explicat Sarrià.

Compartir