Comencen en Alacant les XXXVIII Jornades de Pràctica Jurídica amb una nutrida participació d’advocats

778

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha donat la benvinguda aquesta vesprada a Alacant a desenes d’advocats desplaçats des de tota Espanya a la ciutat per a prendre part en l’edició número 38 de les Jornades d’Escoles de Pràctica Jurídica.

L’alcalde, flanquejat per Manuel Villar, regidor responsable d’Assessoria Jurídica, Transport i Gestió de residus, i pel degà dels advocats alacantins, Fernando Candela, ha presidit la trobada en el Saló Blau del palau Municipal. Luis Barcala, que durant anys va exercir la seua activitat com a advocat, ha parlat del seu pas per l’Escola de Pràctica Jurídica d’Alacant i d’alguns detalls inicials de la seua carrera.

El Consell General de l’Advocacia Espanyola i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant organitzen aquesta trobada en el qual participen un centenar de lletrats, entre ponents, moderadors i inscrits.

La rebuda que l’alcalde ha protagonitzat aquesta vesprada a l’Ajuntament és el primer acte del programa de les jornades, que es desenvoluparan, principalment, durant dijous i divendres a l’auditori del Col·legi alacantí, al carrer *Gravina.

Qüestions relacionades a la prova d’accés a la professió d’advocat, Deontologia en els cursos de formació per a l’accés, Pràctiques professionals, Formació contínua o Valoració de la qualitat docent són alguns dels epígrafs que seran desenvolupats en les ponències, la major part d’elles exposades pels degans de Col·legis d’advocats, com els de Barcelona, Vigo, Terrassa, Toledo, Cartagena o Gijón.

Compartir