Comença una nova edició de Factory Startup Avançat, el programa municipal d’emprenedoria amb 450 places

1025

El pròxim 16 d’octubre comença la fase avançada del programa d’aprenentatge digital Factory Startup, una iniciativa que compta amb 450 places, dirigida a emprenedors i emprenedores d’startups en fase de creixement, amb l’objectiu de continuar fomentant el talent i les habilitats digitals a València. Ha sigut impulsada per l’Ajuntament de València, a través de València Activa i de la xarxa VIT Emprén, en col•laboració amb l’Associació Valenciana de Startups.

«Amb este programa demostrem de nou que gràcies a la col·laboració público-privada posem en marxa programes de qualitat que van en benefici de l’ecosistema emprenedor a València», ha recalcat la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé.

Bernabé ha explicat que l’objectiu d’este programa és «potenciar les habilitats digitals de les startups de la ciutat de València, donar-los les últimes eines digitals i compartir coneixement a través de ponents de l’ecosistema valencià que compten amb dilatada experiència i que hagen liderat projectes escalables amb solucions globals».

Durant esta fase avançada del programa tindran lloc 10 workshops i 8 meetups impartits per 19 reconeguts experts i expertes, referents en els àmbits nacional i internacional, provinents d’empreses i fons d’inversió com Mr. Jeff, Kuombo, Streamloots (startup guanyadora de l’últim South Summit), RCD, BBooster, Closca o Zubilabs.

Els emprenedors i emprenedores que s’inscriguen podran descobrir i compartir experiències amb professionals com Javier Megias (AVS), que parlarà sobre ecosistemes emprenedors; Enrique Penichet (Bbooster), que ensenyarà com pensa un VC; Virginia Sánchez (ZubiLabs), que desgranarà com accelerar una startup; o Ana Carrau (Upbeat Modus) que donarà les claus sobre com fer el pitch perfecte.

«Amb el Factory Startup volem involucrar al màxim nombre de membres de la Comunitat Vit i afavorir el seu apoderament», ha destacat Pilar Bernabé, qui a més ha manifestat que «és fonamental que des de les administracions publicacions, en col·laboració amb el sector privat, es desenvolupen projectes que permeten oferir a cost zero als emprenedors i emprenedores la formació que necessiten per a continuar avançant i fent créixer els seus projectes».

Així mateix, Bernabé ha destacat que amb estos cursos formatius «continuem impulsant la consolidació de València com a ciutat referent en innovació i emprenedoria a nivell internacional i ha enaltit la labor de Vit Emprén com a xarxa promotora de l’ecosistema innovador valencià».

FACTORY STARTUP INICIAL I FACTORY STARTUP WOMEN EDITION

Durant les últimes setmanes del mes de setembre i les primeres d’octubre 50 persones s’han format amb els cursos Factory Startup inicial i Factory Startup Women Edition, dirigits a persones amb projectes tecnològics i innovadors que volgueren endinsar-se en el món tecnològic i emprenedor. Amb tot allò aprés, els alumnes d’estos cursos han presentat els seus projectes en l’espai d’emprenedoria Co-Crea-Te, gestionat per l’Ajuntament de València, a través de València Activa, i la Universitat Politècnica de València.

Per primera vegada, s’ha creat un grup específic dirigit a dones professionals que ha sigut tot un èxit. «Un dels objectius prioritaris que ens hem marcat a València Activa és mitigar les bretxes de gènere i digital i amb accions com esta ens estem acostant», ha explicat Bernabé.

Compartir