Clausura del I Gastro Festival amb un sopar benèfic realitzat per nou restaurants

763

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, juntament amb la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, han participat hui del Sopar benèfic de clausura de la I edició d’Alacant Gastro Festival, juntament amb el president de l’Associació de Restaurants d’Alacant (LLAURA), Antonio Pérez, i la regidora d’Hostaleria, Lidia López, que ha tingut lloc en el restaurant Dàrsena, les donacions de la qual es destinaran als menjadors socials La sal de la terra i La prosperitat.

L’Alacant Gastro Festival ha tingut lloc durant tota la setmana amb diferents esdeveniments gastronòmics, tallers, degustacions, taules redones i la participació de mig centenar de cuiners, cambrers, sommeliers, enòlegs, hostalers, formadors, productors, periodistes i professionals del sector.

L’alcalde d’Alacant va felicitar a LLAURA per el “excel·lent Festival que han organitzat per primera vegada amb molt d’èxit a la nostra ciutat aconseguint ser l’epicentre de la gastronomia mediterrània amb xefs internacionals”, al mateix temps que els va animar a continuar promocionant el talent dels nostres grans cuiners i restaurants, i de la gastronomia mediterrània.

Aquesta nit nou restaurants han sigut els encarregats d’oferir un menú degustació únic i amb finalitats solidari, amb nou plats elaborats per Mari Carmen Vélez – La Sirena (Petrer), Antonio Javier Martínez Moreno – Moments, Odón Martínez – El Granaíno (Elx), Antonio Villaescusa – Maestral, Diego López – Pintxo Kalea, Jordi Bernat – Terramaris (Altea), Dani Frías – La Ereta, María José San Román – Monastrell, José A. Luengo i Manuel de l’Amo – Dàrsena.

El Sopar benèfic posa el fermall final d’un Festival organitzat per LLAURA per a posar en valor la gastronomia mediterrània i restauració alacantina, amb un esdeveniment que també ha oferit música en directe de Randy Greer Quartet.

Compartir