Cinc restaurants participen a la I Fira dels arrossos de Castelló

1127

El pont de Sant Josep ofereix una raó més per a quedar-se (o visitar) Castelló: la I Fira dels Arrossos de Castelló, que se celebra del 16 al 19 de març en la plaça Santa Clara. I, més concretament, ofereix fins a 25 maneres de cuinar l’arròs per a seduir als paladars més exigents. Les regidories de Comerç i de Turisme i el Mercat Central organitzen aquest nou esdeveniment sota la marca Comprat Gastronòmic Castelló, “amb el qual oferim un espai gastronòmic de qualitat que explora la variada cuina entorn d’un producte tan nostre i comú en la nostra cuina com l’arròs”, segons ha explicat la regidora de Comerç i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta.

L’oferta d’aquesta primera edició de la Fira dels Arrossos de Castelló estarà atesa per sis espais d’hostaleria seleccionats amb els criteris de qualitat i producte km 0, al que se suma un espai de selecció de vins i tres àrees de cervesa Premium, ateses per la marca Estrella Galicia.

El gerent del Mercat Central, José Luis Hernández, ha explicat que la fira “estarà situada en la plaça Santa Clara, al costat del Mercat, i dotada d’un espai amb tarima flotant i un teulat transparent amb accés des de tots els punts de la plaça”.

Des del 16 al 19 de març inclusivament, i amb horari de 12:00h a 16:30h i de 19:00h a 00:00h, el públic podrà degustar elaboracions especials pròpies de la nostra cuina, de la nostra cultura i de la nostra manera mediterrània d’entendre la gastronomia.

Arròs del Senyoret; arròs negre; amb galeres i carxofes; al forn, arrosset de Castelló; paella de sepionet, paella de marisc, arròs amb caragols, amb rap i pebrot i així fins a un total de 25 elaboracions i maneres diferents de cuinar l’arròs. “Amb aquest tipus d’esdeveniments volem reivindicar el paper de Castelló com a capital de l’arròs, posar en valor un producte identifica la nostra oferta cuina i consolidar el turisme gastronòmic”, ha subratllat la regidora Patricia Puerta.

La Fira dels Arrossos de Castelló explica també amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme, que oferirà un programa de tres xou cookings el dissabte, diumenge i dilluns a les 13:00 hores

La intenció de la Fira dels Arrossos de Castelló és consolidar-se dins de l’oferta de la ciutat i convertir-se en un potent comunicador de la nostra gastronomia, la nostra cultura i la nostra manera de vida, servint com a punt de trobada per a tota la ciutat i com a ensenya turística als visitants. Per a cobrir l’oferta hostalera han sigut seleccionats els següents locals: Sa Duna, Café Centro, Restaurant Tasca del Puerto, Restaurant Puerta del Sol (Oropesa) i Restaurant Hotel del Golf Platja acompanyats per Vins Celeste de Bodegas Torres i 1906 d’Estrella Galicia.

Compartir