Castelló Ruta de Sabor, present de la mà de Martin Berasategui en Madrid Fusion

1025

Els productes de la marca que impulsa la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, han tingut hui a Madrid Fusió en el seu ambaixador Martín Berasategui el millor aliat per a un exitós debut amb el qual obrir noves oportunitats de negoci i projecció de creixement als productors i establiments gastronòmics de la província. I és que el que està considerat com un dels millors cuiners del món ha visitat al costat del president de la Diputació, Javier Moliner, l’estand que la Diputació ha instal·lat a Madrid Fusió amb la condició d’avalar davant prescriptores i mitjans de comunicació de tot el món la qualitat dels productes de Castelló.

És per això que Moliner ha assegurat que “això és un debut amb un cartell de luxe. Venim per primera vegada a Madrid Fusió amb una marca consolidada, que ja té a cent productors a la seua esquena i una garantia de qualitat. Sabent a més, des de la prudència i la humilitat, que estem en condicions de vindre a aquest fòrum i deixar el pavelló ben alt. I no podíem vindre millor acompanyats que amb el nostre ambaixador deu estreles *Michelón Martín *Berasategui i amb el nostre amic, col·laborador i cuiner de *vanguadia en la nostra terra com és Raúl *Resino”.

És per això que el president ha explicat que “estar hui ací al costat de tanta gent amb la qual compartim experiència a Madrid Fusió és col·locar als productors de la província en l’elit de l’alta cuina, i tot el que puga fer la Diputació per ajudar la nostra gent i que aqueix xicotet productor que porta molts anys fent les coses bé però que no aconseguia penetrar a aquest mercat ara puga arribar és el millor que podíem fer per ell, de la mà del millor cuiner de la història del nostre país”.

Berasategui ha explicat per la seua part que “Castelló té joies gastronòmiques que són les que fan grans als quals som amics d’aquesta terra. Aquesta província és una terra afortunada, perquè tenim els llauradors amb productes del camp increïbles, els ramaders amb un bestiar espectacular, les tòfones, els peixos. Són joies gastronòmiques que al costat de l’actitud inconformista de Castelló fa que aquesta terra meravellosa tinga la millor salut gastronòmica de la seua història”.

I és que la participació de la Diputació amb Castelló Ruta de Sabor en la XVII Cimera Internacional de Gastronomia Reale Segurs Madrid Fusió 2019 fins demà amb un estand propi obri les portes a productors, cuiners i establiments de la província en aquest gran fòrum internacional, promovent noves oportunitats econòmiques per als municipis castellonencs.

I és que cal tindre en compte que Madrid Fusió és la cita gastronòmica professional internacional més important que se celebra a Espanya i reuneix cada any a prop de 2.000 congressistes, a més dels millors xefs tant de l’àmbit nacional com de tot el món, que donen a conéixer les tendències i treballs que es duen a terme dins del panorama gastronòmic d’alt nivell, així com dels productes de qualitat. Durant aquests tres dies, prestigiosos cuiners de la talla de Ferrán Adrià, Ricard Camarena o Quique Dacosta, participaran en ponències i altres activitats entorn dels fogons.

Un estand provincial carregat d’oportunitats gastroturístiques
Castelló Ruta de Sabor està present a Madrid Fusió amb un estand en la zona ‘Assaboreix Espanya’ i compta amb diferent material promocional i una pantalla amb audiovisuals. A més de donar cobertura a desenes de productors castellonencs, durant aquests dies donarà a conéixer l’extens rebost amb la qual compta la província i posicionar-la com a destinació gastroturística. Molt present està entre aqueix material el gastromapa editat pel govern provincial on figuren els establiments, empreses i entitats públiques que ja formen part del producte turístic Castelló Ruta de Sabor.

Aquest espai que la Diputació procura als productors castellonencs compte a més amb instal·lacions i equipament per a dur a terme reunions comercials a la disposició de les desenes de productors que es desplaçaran durant aquesta setmana a Madrid.

#DipuÚtil: ajudar a generar riquesa a la província de Castelló

El president Moliner ha explicat que “un dels objectius de la Diputació de Castelló és generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguen continuar generant prosperitat i futur en el nostre territori. Per això hem volgut acompanyar al nostre sector turístic, com vam fer la setmana passada en FITUR, aquesta setmana estar al costat dels treballadors i empresaris ceràmics en *Cevisama, i hui també acompanyar a Madrid Fusió per primera vegada en la història amb la marca Castelló Ruta de Sabor als productors del sector agroalimentari i la setmana que ve abrigallar al sector dels cítrics en la major fira de fruita d’Europa, a Berlín. Al costat de tots ells estem contribuint a liderar un futur econòmic que a la província de Castelló amb el dinamisme i la força de la nostra gent estic segur que donarà resultats”.

Compartir